Málnás joghurt torta

7600 Ft36000 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

2 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Málnajoghurtos krém és zselés málnatöltelék csokoládés piskótalapok ölelésében

Málnás joghurt torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22%), kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), joghurtkrém (cukor, dextróz, joghurtpor, zselatin, módosított keményítő, szárított glükózszirup, aromák, étkezési sav: E330, sovány tejpor), málna töltelék (szőlőcukorszirup, málna, savanyító (E330), színezék (E162), növényi kivonatok, stabilizátor (E440i), ízesítők, málna, cukor, víz, módosított keményítő: E1422, gyümölcspüré (arónia), sűrítő anyag: E418, természetes málna aroma, tartósítószer: E202, étkezési sav: E330, fekete répa koncentrátum), málna zselé (erdei gyümölcs (málna, áfonya), cukorszirup, glükózszirup, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó anyag: (E330) citromsav, tartósítószer: E202, aromák, kálium-szorbát) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben