Mazsolás vaníliapuding rumos piskótalapok ölelésében, tejszín kabátba öltöztetve
Somlói galuska torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22% kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), tej, puding (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer (nátrium-foszfátok), színezék (karotinok)), aroma, cukor, mazsola, rum, baracklekvár (almavelő, glükóz-fruktózszörp, zselésítőanyag (pektin), étkezési sav, tartósítószer (K-szorbát), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kapszantin)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben