Piskótalapok whisky ízesítésű tejszínkrémmel rétegezve, a tetején csokoládéval márványozva
Sütemény – Whisky krém szelet
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), dextróz, étkezési só, aromák, whisky krém (szőlőcukor, cukor, cukrozott sűrített tej, ízesítők, kávé, színezékek: E150a, E171), hidegzselé (glükóz és fruktóz szirup, víz, cukor, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer (E202)), csoki krém (cukor, növényi olajok (napraforgó, pálma), zsírszegény kakaópor (15%), mogyoró, emulgálószer (E322, szója lecitin), aroma (vanília) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben